Kerstmarkt Assen-Oost

ASSEN

In De Schulp Assen-Oots is 17 december de jaarlijkse kerstmarkt, zowel in het gebouw als daarbuiten.

Er is plaats voor 35 hobbyisten en er zijn nog een paar plaatsen vrij. De organisatoren selecteren op wat er wordt aangeboden; het moet natuurlijk zo veel mogelijk gerelateerd zijn aan het kerstgebeuren.

Er is van alles te doen: met de kerstman op de foto, er staan kerstbomen te koop (gratis thuis). De inwendige mens kan zich te goed doen bij een hamburgertent en er is warme chocolademelk en Glühwein te koop. Op verzoek is er voor het eerst eigen gemaakte snert verkrijgbaar om mee naar huis te nemen. Het kerstkoor zorgt voor een gezellige sfeer.

Inschrijven als hobbyist? Mail dan naar deschulp@home.nl De kerstmarkt is van 11.00 uur tot 17.00 uur aan de Buizerdstraat 10 in Assen-Oost. Meer op www deschulp-assen.nl, of bel met Jannie Joling 0592-313155.


Auteur

Redacteur