Dreumesen en peuters vieren Sint Maarten bij Nieuw Graswijk

Assen

Zo’n 20 dreumesen en peuters van Smallsteps kinderopvang Pompeloen gingen 8 november naar verzorgingshuis Nieuw Graswijk om daar samen Sint Maarten te vieren.

Renske Plantinga, locatiemanager: ,,Het was super leuk om met de kinderen van Smallsteps kinderopvang Pompeloen naar de bewoners van Nieuw Graswijk te gaan. De kinderen werden vervoerd met auto’s en het was natuurlijk een geweldige belevenis dat ze mee mochten rijden in de auto van hun “juffie” of met een papa of mama van hun vriendje! De kinderen hadden hun zelfgemaakte lampions mee en er werden bekende en onbekende Sint Maarten liedjes gezongen. Zowel door de kinderen als de bewoners! Daarna werden de kinderen nog verrast met iets lekkers wat ze mee naar huis mochten nemen. Zowel de kinderen als de bewoners van Nieuw Graswijk hebben heel erg van dit gezellige uitje genoten! Smallsteps is een nationaal netwerk van zo’n 250 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties. Iedere locatie heeft een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk. Bij Smallsteps staan kinderen centraal en vormen medewerkers de kracht van de organisatie. Voor meer informatie: www.smallsteps.info.

Auteur

Albert-Jan Garama