ACV verdedigt koppositie thuis tegen SDC Putten

Assen

ACV speelt na het gelijke spel op eigen terrein tegen Sparta Nijkerk (2-2) zaterdag opnieuw thuis. De koploper in de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal verdedigt die positie tegen SDC Putten.

ACV wordt op de hielen gezeten door DOVO uit Veenendaal dat afgelopen zaterdag bij SDC Putten wist te winnen: 1-2. Voor de Puttenaren, die in de beginfase van de competitie nog bovenin meedraaiden, betekende het de tweede achtereenvolgende nederlaag. Ondertussen zijn ze afgezakt naar de achtste plaats. ACV heeft echter ook tegen Sparta Nijkerk gemerkt dat de positie op de ranglijst niet altijd doorslaggevend is. Hoewel de Asser ploeg met de eerste periodetitel op zak een goede wedstrijd speelde, werd de winst vlak voor tijd toch nog uit handen gegeven. Het publiek was wel winnaar, want het duel had een aantrekkelijk en spannend verloop. ACV-SDC Putten begint zaterdag 12 november om 14.30 uur op Sportpark Stadsbroek.

Auteur

Albert-Jan Garama