Winnaar Oktobermaand Kindermaand wedstrijd

ASSEN/REGIO

Juun Madelief Ellen uit Eelde (7 jaar) is de winnaar van de hoofdprijs van de Oktobermaand Kindermaand prijsvraag. Dat werd onlangs bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in het Speelgoedmuseum Kinderwereld in Roden. Annemarie Suurd (5 jaar) uit Assen won de tweede prijs en Ruben Meijer (4 jaar) uit Noord-Sleen werd derde. Van de 50 kinderen die 65 foto’s instuurden maakte Juun de mooiste “Tattoo selfie”. Op de foto is te zien dat ze in het Drents Museum geniet van een schilderij en de uitleg die daarbij gegeven wordt met de Okki en Dokki tattoo op haar wang. Juun ontvangt als hoofdprijs een weekendje Landal Greenparks met het gezin. Alle kinderen die meededen aan de wedstrijd kregen een goed gevulde goodiebag met kadootjes van de partners van het project. Oktobermaand Kindermaand biedt gratis culturele activiteiten aan kinderen van 4 tot 13 jaar en bestond dit jaar 15 jaar. AnnemariSuurd uit Assen.


Auteur

Redacteur