Opening PopUpwinkel Mooi Verhaal Assen

ASSEn

nPopUpwinkel Mooi Verhaal in Assen is weer open. Stadspredikant Bert Altena zet dit project voort. Tot 7 januari kan het publiek acht weken lang terecht in de winkel in het Forum. Er worden diverse artikelen verkocht waarvan de opbrengst grotendeels naar goede doelen gaat. Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenprogramma met workshops, sprekers en presentaties. In de winkel staat een grote stamtafel die versierd is met spreuken en levenswijsheden. Ook de 'stationspiano' van het Forum maakt weer deel uit van het project. Inmiddels is fototentoonstelling Dit geeft zin in de winkel geopend. Jonge mensen uit heel het land hebben foto's gemaakt die laten zien wat zin geeft aan hun leven. Een aantal fotografen komt daar over vertellen. De winkel die gerund wordt door vrijwilligers en door leerlingen van het Drenthe College, is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Via Facebook Mooi Verhaal Assen is het programma te volgen.


Auteur

Redacteur