Minibeurs Lieving op Open Bedrijven Dag wederom groot succes

Assen

Afgelopen zaterdag was de minibeurs bij Koopplein Midden-Drenthe op Lieving 72 in Beilen voor de 26 ondernemers wederom een groot succes.

De dag werd om 9.30 uur geopend door Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen en wethouder Gerard Lohuis. Tijdens de opening was het al een drukte van belang. Om 10.00 uur begon de live uitzending van Hemmeltied van RTV Drenthe. De volgende sprekers waren live in de uitzending: Jan-Geert Muntinga, Robbert Klaver, Gerard Lohuis, Angela Dijksterhuis, Mark Bruijnis, Lute van de Bult, Frans Polman, Jakob Kruithof, Sonja Nieuwaal, Geert Wijnbergen, Jeroen Vredeveld en Hilde Nijwening. Het spel werd gespeeld door de Carbidschieters Beilen tegen de Stroomruiters. Kobus en de Rokkers trad live op tijdens de uitzending. Velen kochten loten ten behoeve van de Prinses Margriet Manege in Westerbork. De prijzen die gewonnen kunnen worden zijn 2x2 VIPkaarten voor een wedstrijd van FC Groningen, een schilderij van Galerie Wildevuur en vier floatsessies van LOFF uit Assen. Vrijdag 25 november om 15.30 uur zal Notariaat Midden-Drenthe de trekking van de verloting gaan doen. Ook werden er veel hoofdmassages gegeven door Sonja’s Haarmode, de opbrengst hiervan gaat ook naar de Prinses Margriet Manege in Westerbork. Binnenkort wordt het bedrag bekend gemaakt wat er afgelopen zaterdag is ingezameld.

Auteur

Albert-Jan Garama