Leegverkoop relaxafdeling van Selekt Wonen Ter Veen

Assen

Selekt Wonen Ter Veen Borger gaat deze week in drie dagen zo'n 80 tot 90 relaxstoelen van bekende merken uitverkopen.

Elk jaar houdt ter Veen een volledige leegverkoop van hun relaxafdeling. ,,Dit doen we om de afdeling volledig actueel te houden en straks weer te voorzien van nieuwe modellen in andere kleuren en uitvoeringen aldus Anthony ter Veen. Dit jaar als extra nog een grote partij van een bekende fabrikant ingekocht, gaat gewoon mee in de actie!" En daarom gaat Selekt Wonen Ter Veen rigoureus te werk: Op alle modellen in de relaxafdeling Woensdag 30% korting Donderdag 30% korting, Vrijdag 40% korting, Zaterdag 45% korting en tussen 16.00 en 17.00 uur zelfs 50% korting. ,,Het betreft veel verschillende relaxfauteuils, Modern of Traditioneel, uitgevoerd in leer of stof, hand-verstelbaar of een met een elektrische verstelling van alles staat er. Ook de sta-op uitvoeringen ontbreken natuurlijk niet. Betreft de merken – himolla – hukla – de toekomst- gealux, en meer. Alle modellen zijn direct leverbaar en hebben uiteraard volledige garantie. Dit betreft een éénmalige actie."

Auteur

Albert-Jan Garama