Kinderkoor Beilen onthult nieuwe naam tijdens popup-concert

Assen

Het nieuwe kinderpopkoor Beilen presenteert woensdagmiddag 9 november de nieuwe naam.

Zeker 15 Beiler kinderen in de basisschoolleeftijd doen inmiddels mee met de wekelijkse repetities in de bibliotheek van Beilen. De kids staan onder leiding van Edith Baas, geassisteerd door Frouwkje Warnders, en bereiden zich voor op hun debuutoptreden op RTV Drenthe. Kinderpopkoor Beilen, dat ressorteert onder de Stichting Betoeterd, is geselecteerd voor deelname aan het Kiendersongfestival dat zaterdag 12 november opgenomen wordt, waarvoor één Drentstalige kinderliedje ingestudeerd is. Tijdens een popup-concertje op woensdag 9 november rond 15.00 uur, in Albert Heijn Beilen laten ze dit Songfestivalliedje horen.

Auteur

Albert-Jan Garama