Tweede druk Landschapsbiografie van de Drentsche Aa

Assen

Sinds de presentatie van het boek op het “FestivalderAa” juni 2015 liep het storm en was het boek binnen een half jaar uitverkocht. De auteurs zijn inmiddels veelgevraagde sprekers op congressen en evenementen.

Het boek werd genomineerd voor de Harry de Vroome penning en het landschap voor de publieksverkiezing ‘Het mooiste natuurgebied van Nederland’. Reden genoeg dus om een tweede druk uit te brengen en het boek zo beschikbaar te houden voor iedereen die er de eerste keer niet op tijd bij was. De landschapsbiografie van de Drentsche Aa is prachtig vormgegeven door Albert Rademaker en Klaas van Slooten met vele illustraties, landschapsreconstructies en kaarten. De inhoud – 50 jaar wetenschappelijk onderzoek naar één van de twee ‘vijf sterren’ natuurgebieden in Nederland - blijft hetzelfde en komt hiermee in beperkte oplage opnieuw beschikbaar.

Auteur

Albert-Jan Garama