Live talkshow ‘Asser Praat’ gaat verhuizen

ASSEN

Na het succes van de eerste editie van ‘Asser Praat’, is door Asser Historische Vereniging, Bibliotheek Assen en Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk besloten de tweede editie van de live talkshow op zondag 13 november te verhuizen naar de Rabo Zaal van het theater. Het Theatercafé biedt te weinig plek voor alle geïnteresseerden.

Het initiatief voor de voorstelling ‘Asser Praat’ komt bij twee leden van de Asser Historische Verenging vandaan: Bernd Otter en Kars Klok. Tijdens deze tweede editie op zondag 13 november worden de culturele ontwikkelingen in de stad in de schijnwerpers gezet. Dit alles wordt begeleid met foto’s uit het AHV-archief en met muziek.

Kaarten zijn te bestellen via www.dnk.nl.

Op de foto Kars Klok en Bernd Otter


Auteur

Redacteur