Kerstactie van Ondernemend Assen en MKB Assen

ASSEN

Ondernemend Assen verloot in samenwerking met MKB Assen onder Assenaren het gebruik van vijf kerstchalets tijdens de kerstmarkt op het Koopmansplein.

Om de bijzondere samenwerking te benadrukken gaan Ondernemend Assen (voorheen Parkmanagement Assen) en de Binnenstadsvereniging MKB vijf kerstchalets verloten onder de inwoners van Assen. De gelukkige winnaars mogen gratis gebruik maken van een houten chalet tijdens de gezellige kerstmarkt op het Koopmansplein om hun kerstgerelateerde spulletjes, koekjes, snoepgoed of anderszins verkopen voor de sport of muziekvereniging, een goed doel of voor een zakcentje. Dankzij Ondernemend Assen en Gilde Bart is het mogelijk de gezellige kerstmarkt te organiseren. De Kerstmarkt is dit jaar van vrijdag 16 december tot en met (koop)zondag 18 december op het Koopmansplein. De markt kent een sfeervolle aankleding, zoals een mooi, verlicht en overdekt terras met zitplaatsen, houten chalets en kerstgroen. Assenaren die graag mee willen doen wordt gevraagd hun ideeën voor de inrichting van de chalet te mailen naar info@assen-mkb.nl. De meest originele ideeën komen in aanmerking.

Auteur

Albert-Jan Garama