Zondagmiddagconcert in Theaterboerderij

Ekehaar

Ekehaar - in Theaterboerderij Ekehaar is 6 november weer een zondagmiddagconcert in de Theaterboerderij. Met een keur aan Jazzsongs met een licht klassiek georiënteerde stijl gebracht door Funny Valentine.

Liederen van Burt Bacharach, Rodgers and Hart en Gershwin. Een mooie afwisseling van swing en ballade, melancholie en een lach!

Martine Salomons –klassiek zangeres- en Harry Fuhler-lichte muziek gitarist- hebben samen een mooie muziekstijl gevonden waar ze zich allebei zeer thuis in voelen. Een cross-over tussen Klassiek en Jazz.

Martine en Harry zijn beide professionele musici en treden regelmatig op. Martine is als zangeres ook werkzaam bij Stichting Diva Dichtbij, een stichting die optredens verzorgt voor mensen die langdurig ziek zijn en niet meer naar theater kunnen. Harry is van oorsprong een echte rocker en speelt in een coverband. Daarnaast bouwt hij zelf ook gitaren en is hij altijd in voor nieuwe dingen.

Kaarten kosten euro 10 en zijn te reserveren via info@detheaterboerderij.nl


Auteur

Redacteur