Sam's Kledingactie gaat van start

REGIO

Sam's Kledingactie in Rolde, Smilde, Bovensmilde en Hoogersmilde voor hulp aan ontheemde Nepalezen, Cordaid Mensen in Nood gaat van start.

Gebruikte kleding, schoenen en huishoudtextiel kan worden ingelevered: Jacobus Kerk, Kerkbrink 5 Rolde op 5-11 10.00 tot 13.00 uur. Kanaalweg 120 in Smilde/Bovensmilde 5-11 van 9.00 tot 11.00 uur. De Schakel, Rijksweg 179 a Smilde/Hoogersmilde 5-11 van 8.00 tot 9.00 uur

De opbrengst van de ingezamelde kleding is bestemd voor hulp aan 500 ontheemde Nepalese families. Door aardbevingen en overstromingen hebben zij het afgelopen jaar familieleden verloren, zijn hun dorpen verwoest en is landbouwgrond vernietigd. Onderdeel van dat programma is de aanleg van verticale moestuintjes zodat deze families weer zelf hun eten kunnen verbouwen.

Meer op www.samskledingactie.nl.


Auteur

Redacteur