Nicolette Schipper-van Veldhoven, lector Sportpedagogiek komt naar Assen

ASSEN

Platform Positief Coachen/Veilig Sportklimaat Assen komt 7 november weer bijeen. Maar liefst 17 sportverenigingen zijn inmiddels lid van het Platform. Hier wordt kennis gedeeld en sportclubs inspireren elkaar.

Het platform is verheugd dat Nicolette Schipper-van Veldhoven haar wetenschappelijk onderzoek komt toelichten. Het lectoraat ontwerpt, initieert en verricht onderzoek op het vlak van sportpedagogiek, zodat iedereen kan sporten: veilig én met plezier. We zijn verheugd dat zij haar onderzoek wil toelichten. Voorts gaan de sportclubs zelf aan het werk om met elkaar van gedachten te wisselen over dit thema. Hoe staan de clubs er in Assen voor en wordt sport als middel gezien?

Naast de 17 platformclubs ( AAC61, ARC, AVO, Omnigym, de Scheuvelloper, Achilles 1894, Asser Boys, vvLTC, FC Assen, vvLeo, ACV, Sudosa-Desto, de Watervrienden, Aqua’68, de Boksvereniging, HVA en de Hertenkamp) zijn ook sportverenigingen welkom die nog geen lid van het platform zijn. Ook zij worden van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van voetbalvereniging vv LTC, Wethouder Bergerweg 24, 9406 XP Assen.

Voor informatie en opgave kun je contact opnemen met Rita Buikema, Vaartwelzijn/Assenbeweegt! Mail: R.Buikema@vaartwelzijn.nl en 06-51175983.


Auteur

Redacteur