Jeugd Vechtsportgala North vs the Rest in Assen

Assen

De kickboksende jeugd van Assen en omgeving mag 5 november laten zien wat ze kunnen in de Marsdijkhal.

Het doel van North vs the Rest is het neerzetten van mooie, sportieve gala’s en het promoten van de vechtsport. Dit begint allemaal al bij de jeugd. Er is veel jong talent in Assen en omgeving en daarom is er bij dit gala bewust voor gekozen de nadruk te leggen op de jeugdvechters. Het moet een toegankelijk evenement worden waarbij zo veel mogelijk familie, vrienden en bekenden van de vechters hen komen aanmoedigen. De zaal gaat open om 13:00. Vanaf 14.00 uur zullen de eerste vechters in de leeftijd tussen de 10 en 15 jaar de ring betreden. Deze partijen gaan over drie ronden van 1 minuut, waarin zij hun kickboks skills kunnen laten zien. Bij jeugd tot en met 14 jaar mag het hoofd niet worden geraakt. Zij vechten met scheenbeschermers en een hoofdkap voor extra veiligheid. Rond 17:00 uur zullen de vechters van 16 jaar en ouder het publiek laten zien waar ze de afgelopen tijd hard voor hebben getraind. Dit betreffen partijen in de nieuweling klasse en de C klasse. De nieuweling partijen gaan over drie ronden van 1,5 minuut en voor de C klasse partijen staat drie keer 2 minuten. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij de Marsdijkhal: euro 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar, euro 12,50 voor 13 jaar en ouder Datum: zaterdag 5 november 2016 Locatie: Marsdijkhal te Assen Programma: 13:00 zaal open 14:00 aanvang 20:00 einde

Auteur

Albert-Jan Garama