De handen uit de mouwen bij Terra Assen

Assen

Terra Assen heeft 7 november een oriëntatieavond voor leerlingen groep 8 en hun ouders. “Dit jaar werken we met verschillende thema’s op de oriëntatieavonden. We starten op 7 november met het thema ‘Doen!’,” vertelt Henk Hofsteenge van Terra Assen.

Op de oriëntatieavond kunnen zowel leerlingen groep 8 als hun ouders een kijkje komen nemen op de school aan de Vredeveldseweg. “Deze avond staat de echte doener centraal. Leerlingen die graag de handen uit de mouwen steken en niet bang zijn om die handen vies te maken. Als je het fijn vindt om lekker bezig te zijn en niet zoveel met je neus in de boeken te zitten, ben je van harte welkom op deze oriëntatieavond”, aldus Hofsteenge. “Leerlingen gaan aan de slag met verschillende vakken en ouders kunnen rondkijken en infoshops volgen… doen dus! Op 7 december is er een oriëntatieavond met het thema ‘Onderzoeken’ en op 18 januari 2017 is de laatste met het thema ‘Wat is mijn talent?’ Aanvang 18.30 uur, opgave kan via assen.voterra.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama