Zing2daagse in Assen

ASSEN

Meerstemmige popnummers zingen onder leiding van dirigenten Josien van Beek en Akke Feenstra?

Dat kan op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari in Podium Zuidhaege, Assen. Het eerste lustrum van de Zing2daagse: een groot popkoor met begeleiding van een band, voor iedereen die van zingen houdt.

De arrangementen van Josien van Beek en Akke Feenstra zijn al in de maak: een mix van energieke hits en rustige ballads uit de popgeschiedenis. In een korte tijd met een grote groep toewerken naar een swingend concert, dat wordt weer een feestje.

Tijdens het weekend wordt gerepeteerd. De liefhebber kan alvast thuis oefenen, de arrangementen worden vooraf toegestuurd. Ingrediënten van het weekend: Warming up, repeteren in partijgroepen en met de hele groep, timing en presentatie, stemgebruik, dropjes en natuurlijk koffie- en theepauzes. Een professionele live-band begeleidt het enorme koor op de zaterdagavond.

Voor beginnende zangers en zangeressen is dit weekend zeer geschikt. Het zingen in een grote groep is gemakkelijker dan in een kleine. Je stem wordt snel opgenomen in het geheel.

Inschrijven: zing2daagse@gmail.com en ontvang het inschrijfformulier. Kosten euro 60. Aanbieding: Meld vier mensen tegelijk aan en krijg allemaal 10% korting.


Auteur

Redacteur