Jumbo Sinterklaasfeest en -film in DNK

ASSEN

Hoewel Sinterklaas nog niet in het land is, heeft Jumbo hem al weten te strikken voor een Jumbo Sinterklaasfeest in Bioscoop De Nieuwe Kolk op zaterdag 3 december. Tot en met 2 december maken klanten van Jumbo in Assen kans op gratis kaarten voor dit grootschalige feest.

In de supermarkten van Jumbo Assen treft de klant een wisselend aanbod aan producten, waarbij kans wordt gemaakt op gratis kaarten voor het Sinterklaasfeest. Als klap op de vuurpijl wordt de nieuwe film De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot vertoond. De bioscoop opent daarvoor op 3 december alle bioscoopzalen, zodat alle prijswinnaars gegarandeerd een plekje hebben. ,,In totaal gaan we meer dan 700 kaarten weggeven aan onze klanten. Dat wordt dus een heel groot kinderfeest!”, aldus Arjan Bouwhuis, filiaalmanager bij Jumbo. Ook Remon Koster, Teamleider Bioscoop bij DNK is enthousiast over de actie: ,,Naast dat het leuk is dat Sinterklaas weer naar De Nieuwe Kolk komt, ben ik erg blij met de samenwerking met Jumbo. Op die manier kunnen we als bioscoop heel laagdrempelig een geweldig feest organiseren voor de kinderen in Assen.”

Het is niet de eerste keer dat Jumbo en Bioscoop De Nieuwe Kolk samenwerken. In de zomer is er een gezamenlijke actie met de bioscoop geweest, waarbij voor de klanten van Jumbo het tweede bioscoopkaartje gratis was. Later dit jaar volgt er nog een grootse actie in samenwerking met Theater De Nieuwe Kolk, waarover binnenkort meer bekend wordt gemaakt.


Auteur

Redacteur