Eschkenazy en Petkova bij Muziekkamer Assen

ASSEN

Violist Vesko Eschkenazy en pianiste Marietta Petkova zijn op zondagmiddag 6 november te beluisteren bij de Muziekkamer Assen, in De Schalm aanvang 12.00 uur.

Vesko Eschkenazy is sinds 1999 concertmeester van het Koninklijk Concertgebouworkest en wordt internationaal beschouwd als ‘een meesterviolist met een perfecte techniek en een glorieuze toon.’ (Mundo Classico) Marietta Petkova kan bogen op een imposante carrière. Zij speelde in de grote concertzalen van steden als Parijs, Stuttgart, Madrid, Genève en Washington. De musici spelen al vier jaar samen en vormen een zeldzame match. Hun chemie is ideaal, het resultaat uiterst meeslepend. Kortom, een duo van de buitencategorie met een geweldig programma. Zij spelen sonates voor viool en piano van Mozart, Beethoven, Debussy en Franck.

Zie www.muziekkamer.nl voor meer informatie. Kaarten www.dnk.nl of via De Nieuwe Kolk 088-0128550, of bij De Schalm.

Foto Bram Budel


Auteur

Redacteur