A Tribute to Tieme

ASSEN

Tieme van Veen wordt op 5 november postuum geëerd met een avond vol muziek: optredens van ‘Roelof Meijeringh & Friends’ en ‘The Imperial Crowns’, en de uitgave van de glossy TIEME! Deze avond zal plaatsvinden in de Rabo Zaal van Theater de Nieuwe Kolk in Assen, aanvang 20.00 uur. Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat Tieme van Veen overleed maar hij heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Zo was hij mede-oprichter van het TakeRoot festival, stond hij aan de wieg van het Bluesweekend in Assen en verzorgde hij de programmering in zijn eigen ‘Café de Witte Bal’. Reden voor Cees Boonzaaijer, Bert Naarding, Jan Postma, Noes Soulisa en Jack Wieringa om een initiatief te starten om deze man te eren. De avond zal gepresenteerd worden door Jan Donkers, bekend van Radio VPRO en reeds jaren presentator van TakeRoot. Entree euro 15.


Auteur

Redacteur