Première ‘Wildernis in Drenthe’ in Bioscoop De Nieuwe Kolk

ASSEN

Bioscoop De Nieuwe Kolk is 24 november het podium voor een langverwachte voorpremière. Die dag gaat de natuurfilm ‘Wildernis in Drenthe’ voor genodigden in première.

Vanaf vrijdag 25 november volgen reguliere voorstellingen van deze bijzondere natuurfilm, die exclusief in Bioscoop De Nieuwe Kolk te zien is. ‘Wildernis in Drenthe’ is gemaakt door de bevlogen natuurfilmers Henk Bos en Janetta Bos-Veenhoven, van Nighthawk Productions Assen. De film biedt een blik op de Drentse natuur zoals deze zelden getoond werd.

De Drentse natuurfilmers Henk Bos en Janetta Bos-Veenhoven hebben in enkele jaren tijd met hun werk in hun provincie, en ver daarbuiten, een gedegen reputatie opgebouwd. Hun films trekken overal volle zalen en zijn te zien bij tientallen verenigingen, instanties en andere locaties. Met hun films weet het duo als geen ander het publiek in beroering te brengen.

Kaarten via www.dnk.nl en de bioscoopkassa van Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk.


Auteur

Redacteur