Twee keer Lavalu

ANDEREN

o’n 40.000 mensen hebben deze zomer het theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’, naar het boek van Susanna Jansen, bezocht in Veenhuizen. De muziek die daar in voorkwam werd geschreven en vertolkt door Lavalu. Lavalu komt 4 en 5 november naar Nijend24 in Anderen om twee optredens te verzorgen. Als artiest streelt Lavalu de klassieken terwijl ze ondertussen het vuur van de pop opstookt. Dit jaar heeft ze een moderne liederencyclus gecomponeerd én opgenomen.

Geïnspireerd door componisten als Schubert en Schumann. Piano. Zang. Eerlijk en naakt. Songteksten die zich laten lezen als verhalen over ongezouten verlangen.

Nog een beperkt aantal plaatsen zijn beschikbaar, te reserveren via www.nijend24.nl. Het optreden begint om 20.00 uur, kosten bedragen euro 15.


Auteur

Redacteur