Vrijwillige docenten gezocht voor cursus "Werken met de e-overheid"

Assen

Oproep: 'Hebt u affiniteit met internet en de e-overheidsdienstverlening en kunt u daar zelf goed de weg in vinden? De bibliotheken zijn op zoek naar vrijwillige docenten die bereid zijn om per cursus, in samenwerking met een tweede docent, vier bijeenkomsten van ca. 2,5 uur te verzorgen en voor te bereiden.'

'U zult te maken krijgen met onderwerpen als het aanvragen en gebruiken van DigiD en het zoeken en vinden van informatie op overheidswebsites. Daarnaast kunnen zaken als het aanvragen van toeslagen, het digitaal maken van een afspraak en het gebruiken van persoonlijke omgevingen van overheidsorganisaties (denk aan Mijn toeslagen en Werk.nl) aan bod komen.' 'Aan alle docenten wordt eerst een interne training van één dagdeel aangeboden.' Voor meer informatie of aanmelden: digisterker@biblionetdrenthe.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama