Boekpresentatie ‘Wat is jullie geheim?’

Assen

In De Bron Einthovenstraat 28 te Assen presenteert ds. Esther Struikmans 28 oktober 20.00 uur haar boek ‘Wat is jullie geheim? Wat wij in Nederland kunnen leren van Albanezen en anderen over positief samenleven als christenen en moslims’.

Het boek bevat een bemoedigende en hoopvolle boodschap voor mensen in deze tijd: samenleven in vrede en harmonie is mogelijk, óók wanneer er grote religieuze of culturele verschillen bestaan tussen bevolkingsgroepen in een samenleving, zoals in Nederland het geval is. En individuele mensen hoeven niet af te wachten tot politici of andere leiders het voortouw nemen. Nee: iedereen heeft de mogelijkheid om zelf een positief steentje bij te dragen aan een vreedzame samenleving. Het boek is toegankelijk voor een breed publiek, bevat vele praktische handvaten en tips, maar is tegelijk gebaseerd op grondige studie en een brede praktijkervaring. Het eerste exemplaar zal de auteur uitreiken aan de Albanese ambassadeur tijdens de feestelijke presentatie op vrijdagavond 28 oktober. Ook zullen er een interview met de ambassadeur en twee presentaties van de auteur plaatsvinden: één van haar onderzoek in Albanië en de omliggende regio en één van haar nieuwe boek, dat vooral is gericht op wat wij in Nederland kunnen doen. Er zal ook iets te zien, horen en proeven zijn van de Albanese cultuur tijdens deze avond. Aanmelden via www.dedrieklankassen.nl of via postadres Mooiland 72, 9734 BW Groningen.

Auteur

Albert-Jan Garama