Lezing Maurits Groen over Klimaatakkoord van Parijs

ASSEN

Maurits Groen, de duurzaamste ondernemer van Nederland, komt op woensdag 2 november naar Assen om te spreken over de betekenis van het in december 2015 in Parijs gesloten wereldwijde Klimaatakkoord.

Het Europees Parlement stemde eind september in met dit akkoord, waardoor er nu genoeg steun is om in werking te treden. De lezing vindt plaats in ‘De Bron’, Einthovenstraat 28, en vangt aan om 20.00 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Maurits Groen, een bevlogen en inspirerende spreker, komt naar Assen op uitnodiging van de werkgroep Economie & Geloof van de Protestantse Gemeente Assen. De werkgroep organiseert al een flink aantal jaren lezingen over duurzaamheid op de eerste woensdag van november, van oudsher de Dankdag voor gewas en arbeid.


Auteur

Redacteur