Geopark Hondsrug Crosscurcuit | Eerste lustrum Boerbosloop in Rolde

Assen

Op zaterdag 29 oktober wordt voor de vijfde keer de Boerbosloop in Rolde gehouden door de loopgroep SGO.

De wedstrijd is de aftrap van een nieuw seizoen Geopark Hondsrug Crosscircuit. Dit circuit telt zes crosswedstrijden die plaats vinden in het Hondsrug Unesco Geopark. De route gaat over natuurlijke heuvels, bospaden en heide, waardoor het een mooi en uitdagend parkoers is geworden. Voor de jeugd van 12 tot 18 jaar is de afstand 3,65 kilometer en de overige deelnemers krijgen 7300 meter voor de kiezen. De wedstrijd is geschikt voor alle beginnende en gevorderde hardlopers vanaf 12 jaar. De start is om 14.00 uur. Inschrijven kan vanaf 12.30 uur in sporthal de Boerhoorn in het dorp. Kijk voor meer informatie op de website www.geoparkdehondsrug.nl/nl/p/crosscircuit/

Auteur

Paul Abrahams