Cees Drubbel wordt 70 jaar, met expositie

ANNEN

ijdens het laatste weekend van oktober – zaterdag 29 en zondag 30 – viert Cees Drubbel uit Annen zijn 70e verjaardag met een grote overzichtstentoonstelling op drie locaties: de Magnuskerk en galerie/museum Musch in Anloo en zijn eigen atelier/galerie De Strubbel in Annen. In de Magnuskerk in Anloo toont Cees Drubbel 70 observaties vanuit zijn eigen woning, een persoonlijk document dat een beeld geeft van dezelfde plek door de jaren en de seizoenen heen. Eveneens zijn in de Magnuskerk 70 impulsieve, intuïtieve abstracte werken te zien op groot formaat papier. Galerie/museum Musch laat 70 gevarieerde landschappen zien, met werken uit diverse grote projecten, zoals zijn bekende ‘dorpentocht’ door de gemeente Aa en Hunze.

In zijn eigen atelier/galerie De Strubbel aan de Schipborgerweg in Annen, zijn 70 ‘verschilderijen’ te bezichtigen. De term ‘verschilderijen’ duidt op het feit dat Cees Drubbel het niet in één stijl zoekt, maar zonder bijbedoelingen het ‘verschil’ wil maken. Locaties: Magnuskerk in Anloo, galerie/museum Musch in Anloo en atelier/galerie De Strubbel in Annen. Zaterdag 29 en zondag 30 oktober. Openingstijden: beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis.


Auteur

Redacteur