Thuiszorgwinkel Assen bestaat tien jaar

ASSEN

Thuiszorgwinkel Assen bestaat tien jaar, daarom is het 2 november feest met activiteiten en acties.

Bezoek met het hele gezin deze feestelijke dag van de jarige Thuiszorgwinkel in Assen op woensdag 2 november tussen 10.00 en 15.00 uur. Op deze dag kan men geheel gratis zijn of haar bloeddruk laten meten. Tevens zijn een aantal van onze partners aanwezig om u te adviseren over thuiszorg, trapliften, mogelijkheden bij een visuele beperking, orthopedie en computeren voor senioren.

Ook is de zorgrobot aanwezig om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn van deze techniek. Draaien de wieltjes van uw rollator niet goed meer, doet de rem het niet of mankeert uw rollator iets anders? De medewerkers van Vegro repareren kosteloos uw rollator.

Kloekhorststraat 27, Assen. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.


Auteur

Redacteur