Theater APK speelt ‘Een Dochter’ in Podium Zuidhaege

Assen

Theatergezelschap APK (voorheen Spakaat) speelt 28 en 29 oktober ‘Een Dochter’, een theaterstuk geïnspireerd op de debuutroman van Griet Op de Beeck bij Podium Zuidhaege in Assen.

Het is een fragmentarisch theaterstuk over generaties van dochters met een verborgen klassieke opbouw, inclusief een instrumentaal koor. Aanvang 20.15 uur. Entree volwassenen euro 7,50 euro, jeugd tot 18 jaar euro 5 euro. Reserveren kan via de website van Podium Zuidhaege www.podiumzuidhaege.nl. De theatergroep bestaat al sinds 1986 en is een kweekvijver voor jonge talenten, waarvan enkele reeds professioneel zijn doorgebroken. Mede door het feit dat het gezelschap een nieuw onderkomen Podium Zuidhaege in Assen heeft, is besloten de naam te veranderen in APK (Amateuristische , Professionele Kunstbeoefening).

Auteur

Albert-Jan Garama