Met de scootmobiel door het verkeer

Assen

Veilig Verkeer Nederland afdeling Assen, Scootmobielclub Assen en de firma Meyra willen aandacht vragen voor de scootmobiel in het verkeer.

De organisatie wil scootmobielgebruikers en aanstaande scootmobielbezitters duidelijk maken welke verkeersregels er gelden voor de scootmobieler. Ook worden scootmobielbezitters gewezen op de scootmobieltrainingen die jaarlijks gehouden worden in Assen en overige gemeenten in Drenthe. Op 26 oktober van 10.30 tot 15.00 uur op De Brink in Assen. Hier kunnen mensen informatie krijgen over de diverse activiteiten van VVN, Meyra en de Scootmobielclub Assen. Verder is de firma Meyra aanwezig met een aantal scootmobielen zodat toekomstige bezitters kunnen zien en ervaren wat een scootmobiel is. Dit aan de hand van een klein parcours. Verder zal een monteur van Meyra eventuele kleine gebreken aan een scootmobiel ter plekke kunnen verhelpen of direct een afspraak maken met de desbetreffende persoon voor een huisbezoek.

Auteur

Albert-Jan Garama