Film en (muziek)theater Podium Zuidhaege

ASSEN

De film ‘Brozer’ wordt 27 oktober om 19.30 uur vertoond, met daarna de mogelijkheid vragen te stellen aan Adelheid Roosen.

De film vertelt het realiteitsverhaal van vier zussen waarvan één zus, Muis (Leonora Pauw), wordt geconfronteerd met uitgezaaide kanker waarvan ze niet meer geneest.

Vanaf 19.00 uur staat er koffie en thee klaar en na afloop is er gelegenheid voor een drankje. De toegang is gratis, wel graag aanmelden via de website www.yarden.nl/agenda.

Theatergezelschap APK (voorheen Spakaat) speelt 28 en 29 oktober ‘Een Dochter’, een theaterstuk geïnspireerd op de debuutroman van Griet Op de Beeck bij Podium Zuidhaege in Assen.

Het is een fragmentarisch theaterstuk over generaties van dochters met een verborgen klassieke opbouw, inclusief een instrumentaal koor. Aanvang 20.15 uur. Entree volwassenen euro 7.50, jeugd tot 18 jaar euro 5.

Stichting Educult (foto) speelt theaterconert ‘De nieuwe jas van Ede’ op 30 oktober 14.30 uur. Het concert is een ode aan de muziek en teksten van Ede Staal, vertolkt door Marieke Klooster en het Philip Baumgarten Trio. Entree euro 10.

Reserveren kan via www.podiumzuidhaege.nl.


Auteur

Redacteur