Open huis Abiant Beilen

Assen

Vanwege de verhuizing naar een nieuw en groter pand houdt Abiant Beilen een open huis op donderdag 27 oktober. Niet alleen uitzendmedewerkers en klantrelaties zijn op deze avond welkom, maar ook andere geïnteresseerden.

Hebt u altijd al eens een kijkje willen nemen bij de vestiging van Abiant Uitzendgroep in Beilen dan is dit het ideale moment. Vestigingsleider Wim Kuyper: “Het is alweer twee jaar geleden dat wij een Abiant-vestiging in Beilen hebben geopend. Doordat wij midden in het werkveld zitten én wonen, weten wij precies wat er speelt in de regio.” Van agrarisch tot techniek De vestiging in Beilen bemiddelt werknemers naar banen in de industrie, productie, agro/groen, bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw, transport en logistiek, maar uiteraard zetten de vestigingsmedewerkers zich ook in voor bedrijven die personeel zoeken in andere sectoren. “Doordat wij elf vestigingen hebben in Groningen, Friesland en Drenthe, kunnen wij snel samenwerken met de andere vestigingen. Ook de inzet van de afdeling Werving & Selectie speelt een belangrijke rol waardoor wij snel kunnen schakelen tussen bedrijven en werkzoekenden.” Onderscheidend Via Abiant Uitzendgroep zijn dagelijks ruim 2.000 uitzendmedewerkers aan de slag. Wat Abiant onderscheidt van andere uitzendbureaus is de persoonlijke en betrokken benadering. Wim: “Wij vinden het niet alleen belangrijk om te weten wie er voor ons aan het werk zijn, maar ook met welke bedrijven wij samenwerken. Je wilt graag een goede match garanderen, voor zowel de uitzendmedewerker als de opdrachtgever.” Bemiddeling van EU-personeel Interessant om te vermelden is dat Abiant EU Service sinds kort ook gehuisvest is bij de vestiging in Beilen. EU Service richt zich op het bemiddelen van personeel uit EU-landen. EU Service heeft hiervoor een eigen netwerk, bestaande uit verschillende werving- en selectiebureaus in diverse landen. Open huis Op donderdag 27 oktober organiseert Abiant Beilen, Ossebroeken 16, een open huis. Die dag is het hele team tussen 16.00 en 20.00 uur aanwezig voor een kennismaking. Tevens staat er een hapje en een drankje klaar.

Auteur

Albert-Jan Garama