Specsavers steunt goede doelen

ASSEN

Stichting Specsavers Steunt start deze maand voor de zevende keer op rij met een nieuwe donatieronde. Goede doelen in Assen kunnen zich vanaf heden een maand lang aanmelden om kans te maken op een financiële bijdrage.

Erwin Valk, retailpartner bij Specsavers Assen: “Met dit initiatief willen we onze lokale betrokkenheid vergroten. We hebben namelijk ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid die we op deze manier invullen. Het is heel bijzonder een bijdrage te kunnen leveren aan goed werk. We zijn erg benieuwd welke goede doelen zich dit jaar aanmelden!”

Op de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl kan elk goed doel gratis een eigen pagina aanmaken waarop zij met tekst, foto- en videomateriaal kunnen vertellen waar zij zich voor inzetten. Daarna is het aan hun achterban om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Uiteraard kunnen de doelen via social media hun initiatief extra onder de aandacht brengen en promoten. Aanmelden bij Stichting Specsavers Steunt kan tot en met maandag 14 november 10.00 uur. Vanaf dan kan er vier weken lang gestemd worden. Op 15 december maakt Specsavers Assen bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

Voor meer informatie: www.specsavers.nl of www.stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl.


Auteur

Redacteur