Ontdek 26 bedrijven op één locatie op OBD

BEILEN

Wat begon met zes ondernemers in 2013, werden in 2014 vijftien ondernemers, vorig jaar 21 ondernemers en nu dit jaar staan er maar liefst 26 ondernemers bij elkaar voor de Open Bedrijvendag (OBD) 2016 bij Koopplein Midden-Drenthe aan de Lieving 72 in Beilen op zaterdag 5 november van 10.00 tot 16.00 uur.

Hier maken bezoekers persoonlijk kennis met de ondernemers, hun enthousiasme en passie. Voor de bezoeker biedt deze gezamenlijke presentatie een unieke kans. Krachten kunnen gebundeld worden door deze ondernemers om te komen tot een prachtig resultaat.

Deelnemers zijn: Blauwgies.nl uit Beilen/Westerbork, Erik Jan en Didrik Blauw, Boers Tuinklussen uit Beilen, Sander Boers, Bouwkundig Ontwerpbureau Muntinga uit Beilen, Jan-Geert Muntinga, Chipsaway de Vries uit Beilen, Marco de Vries, De Gouden Hand uit Beilen, Arjan van Dijk, Deskundig Scheiden uit Echten, Margriet Steenbergen, De Hofmeester uut Drenthe uit Beilen, Marcel Gerrits, Dive2-Adventure uit Hoogersmilde, Mark en Rick Bruijnis, Eggink Schilders uit Westerbork, Luuc Eggink, G. Nijboer Installatietechniek uit Beilen, Gerard Nijboer, Golfclub Martensplek uit Tiendeveen, Marieke Geerts, Het Zicht uit Hooghalen, Henk Zantinge, HOVO BV uit Westerbork, Lyberthe Hoogenbosch, Huize Wezup uit Wezup, Merel Dunning, Kelly Stooker, Leve je lijf uit Beilen, Kelly Stooker, Koopplein Midden-Drenthe uit Beilen, Hilde Nijwening, Limo Service Nederland uit Tiendeveen, Mirjam Geerts, Pelletkachel Beilen uit Beilen, Harold Boers, Poiter Design uit Beilen, Pieter van Boven, Schaapbestratingen uit Beilen, Heert Schaap, Sonja Haarmode uit Beilen, Sonja Nieuwaal, Teff Oergraan uit Hijken, Angela Dijksterhuis, Tol Siergrindvloeren en Timmerwerken uit Beilen, Harm en Ageeth Tol, Vuurdelig.nl uit Beilen, Jeroen Vredeveld, Zantinge Bouwbedrijf uit Beilen, Aard Zantinge, Zinger Vastgoed uit Westerbork, Jan Zinger.

De opening om 9.30 uur wordt verricht door Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen en wethouder Gerard Lohuis. Om 10.00 uur zal het programma Hemmeltied van RTV Drenthe live gaan uitzenden vanaf de locatie Koopplein Midden-Drenthe. Tijdens deze uitzending zullen er diverse interessante sprekers aan het woord komen en zal er een live optreden zijn van Kobus en de Rokkers.

Dit jaar maakt iedere bezoeker die zijn gegevens achterlaat kans op twee keer een VIP-arrangement voor twee personen voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. De mobiele duiktank, limousine, pitch en putt zullen ook weer aanwezig zijn. Dit jaar zijn er ook pelletkachels, vuurtafels en een hottub in werking te zien.

Ook dit jaar is er weer een kinderhoek waar ze workshops kunnen volgen en geschminkt kunnen worden. Verder is Sonja Haarmode aanwezig, zij gaat hoofdmassages geven voor het goede doel, de Prinses Margriet Manege in Westerbork. Verder wordt er nog een prachtig schilderij van Galerie Wildevuur verloot onder de bezoekers, deze opbrengst gaat ook naar de Prinses Margriet Manege in Westerbork. Per gezin wordt een goedgevulde goodiebag uitgereikt.


Auteur

Redacteur