Meer dan 40 vrouwen zingen samen in de Bonifatiuskerk in Vries

Vries

Het vrouwenkoor Coro con Capri uit Groningen viert zondag 6 november haar jubileum samen met het vrouwenkoor Essenza uit Vries.

Meer dan 40 vrouwenstemmen brengen in de Bonifatiuskerk in Vries een gevarieerd programma: klassieke  muziek, wereldmuziek en muziek uit musicals.   Het concert begint om 15.00 uur, de kerkdeuren gaan om half drie open. Het concert staat onder leiding van Ella van Osnabrugge. Medewerking wordt verleend door Nienke Wissema  piano, Anne Hesseling  fluit en Hanna Klapwijk met  klarinet. Dankzij subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds is de toegangsprijs laag, 7 euro.Dit is inclusief hapje en een drankje in de pauze van het concert. Verzekerd zijn van een plaats? Reserveer dan een kaart via h.j.wiegman@outlook.com of bel even met Rebecca Baldal 0630504515.

Auteur

Cindy Houwen