Tweede ronde van JazzCafé Assen

ASSEN

In café Lodewijk Napoleon aan de Markt in Assen kunnen jazzliefhebbers op donderdag 20 oktober vanaf 21.00 uur genieten van en meespelen met een professionele ritmesectie.

Die bestaat deze avond uit Henk Hilbrandie op piano, Nico Robat (Society JazzBand) op slagwerk en Bert van Erk op contrabas. Moderator voor deze avond is klarinettist en saxofonist Jan Tuyn (Society JazzBand).

De eerste set is enigszins gepland. Daarna is de vloer beschikbaar voor muzikale bijdragen van zowel leden als niet-leden van de Jazzclub. Aan bezoekende Jazzmusici derhalve het verzoek hun instrument mee te nemen, want het is de bedoeling om gezellig samen te “jammen”. Vocalisten zijn van nature al voorzien en zijn ook van harte welkom.

De stijl van de nummers wordt bepaald door de aanwezige musici. Het vage doel is voor deze avond het accent te leggen op Swing en Oude Stijl. Het repertoire is derhalve breed en nog onbekend. Spannend!


Auteur

Redacteur