Nieuw theaterseizoen Honk N JeugdTheaterSchool van start

ASSEN

Het nieuwe theaterseizoen van Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe gaat bijna van start. Na de herfstvakantie kunnen kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar weer theaterlessen volgen.

Bij Honk N leren kinderen en jongeren op een leuke manier toneelspelen en theater maken. Leerlingen improviseren, spelen met vaste teksten en maken samen een voorstelling. De cursus start met een proefles. Bij deze les is iedereen tussen de 6 en 18 jaar welkom om mee te doen aan een gevarieerde theaterles. Op deze manier maak je kennis met de theaterdocent en de groep. Zo krijg je een goed beeld van wat je zoal te wachten staat, wanneer je besluit om mee te doen aan een theaterjaar bij Honk N. De theaterlessen in Assen worden gegeven door theaterdocenten Laura Cymbaluk en Annelieke Knol. De proeflessen vinden plaats op dinsdag 25 oktober in Werkplaats Havenkwartier, industrieweg 8 in Assen. De week erna start het theaterjaar officieel. Kijk voor meer informatie over de tijden op www.honkn.nl. Hier kan je je ook meteen opgeven voor een proefles. Ook dit jaar staan er weer allerlei extra activiteiten op het programma, zoals een eigen Honk N theaterfestival, de mysterie theaterdag op een verrassende locatie in Drenthe en de Theaterbende in samenwerking met Theater De Nieuwe Kolk en Theater de Tamboer in Hoogeveen. Honk N is de JeugdTheaterSchool van Drenthe. Kinderen van 6 en jongeren tot 18 jaar leren op een leuke manier toneelspelen en theater maken. Fantasie, plezier, ontdekking en samenspel vormen het hart van Honk N. Op de speelvloer wordt energie omgezet in theatrale verhalen. Honk N verzorgd lessen in Hoogeveen, Assen, Beilen en Meppel. Honk N is onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Heb je zin om op de planken te staan en de kneepjes van het theatervak te leren? Lijkt het je leuk om samen met anderen je grenzen te verleggen of wil je gewoon kennis maken met onze theateractiviteiten? Kom dan op 25 oktober naar de proefles van Honk N. Deelname is gratis. Voor meer informatie: www.honkn.nl

Auteur

admin