Bloedstollende XXL Horrortocht Rolde

Rolde

 XXL Horrortocht Rolde komt er weer aan. Zaterdagavond 29 oktober lopen ongeveer 400 deelnemers de tocht door het Boerbos. Aanmelden voor de laatste kaartjes kan nu nog.

Deelnemers gaan in groepen het bos in. Voor groepen jongeren van 12 tot en met 15 jaar begint de tocht vanaf 19.00 uur. Wat hen te wachten staat, valt nog mee. Voor de groepen deelnemers van 16 jaar en ouder verandert het Boerbos vanaf 20.00 uur pas echt in een onheilspellende plek. Wie het aandurft, geeft zijn naam, leeftijd en voorkeurstijd door aan: Horrortochtrolde@hotmail.com. Ook groepen van maximaal 8 personen kunnen zich aanmelden. Kaartjes kosten 5 euro per persoon. Deelnemers dragen oude kleding en oude schoenen. Meedoen is geheel op eigen risico.Ben Devries, één van de vrijwilligers, zegt: “Ik houd zelf van griezelen, maar of ik dit zou durven?” Stichting Impuls organiseert XXL Horrortocht Rolde voor de tweede keer. De stichting doet dit samen met vrijwilligers. Vorig jaar liepen meer dan 250 mensen de tocht.Houd het laatste nieuws in de gaten op: facebook.com/horrortochtrolde.

Auteur

Cindy Houwen