600 keer Maarten Mus van Garage TDI

ASSEN

Maarten Mus, het internationale succes, van Garage TDI speelt 23 oktober zijn 600ste voorstelling. Dit wordt gevierd met een feestje in Theater De Nieuwe Kolk. Vooraf en na afloop zijn er leuke theaterworkshops onder leiding van de docenten van Honk N. Uiteraard wordt de crew van de voorstelling deze dag in het zonnetje gezet.

De voorstelling Maarten Mus speelde de afgelopen jaren in theaterzalen, op diverse festivals en in scholen. De voorstelling toerde door heel Nederland en Vlaanderen en is na een wereldtournee langs China, Curaçao, Zuid-Afrika en Taiwan terug in Assen. De voorstelling gaat over Maarten, een Mus, die opgroeit in een nestje bij een boerderij. Hij wil zijn moeder opvrolijken, omdat zijn vader is overleden. Hij wil een bloemblaadje plukken van de Victoria Amazonica, de mooiste bloem van de wereld. Maar die bloem groeit heel ver weg. En hij is bang, dat als hij de bloem geplukt heeft, hij de weg naar huis niet meer terug zal vinden. Maarten Mus, is een ontroerende, maar ook humoristische voorstelling en bevat vele lagen, waardoor de voorstelling een aanrader is voor kinderen tussen 4 en 104 jaar. Bij dit feestje aanwezig zijn? Reserveer kaarten via Theater De Nieuwe Kolk. In het kader van Oktober Kindermaand zijn alle kinderen gratis. De voorstelling begint om 14.00 uur.

Auteur

admin