Social Media Bootcamp in Bibliotheek Assen

ASSEN

Bibliotheek Assen heeft 1 november speciaal voor werkzoekenden de Social Media Bootcamp. Deelnemers leren in één dag hoe social media effectief ingezet kan worden om hun droombaan te vinden. Ze gaan effectief en efficiënt aan de slag, onder deskundige leiding.

Speciaal voor werkzoekenden organiseert Bibliotheek Assen op dinsdag 1 november een Social Media Bootcamp. Deelnemers gaan hierbij zelf actief aan de slag en leren in één dag hoe social media effectief ingezet kan worden om vervolgens hun droombaan te vinden. De nadruk ligt hierbij op de platformen Facebook, LinkedIn en Twitter.

Onder leiding van cursusgever Huub van Dommelen van Webbieb gaan de deelnemers tijdens deze praktische training met social media aan de slag. Leer denken vanuit het perspectief van de werkgever, leer om je eigen krachten te profileren, kom erachter welk medium het beste aansluit bij jouw gewenste communicatiestijl, leer creatieve manieren om online je meerwaarde te laten zien en meer. De training begint om 09.00 uur en is inclusief lunch.

Geïnteresseerd? Reserveer je ticket via bibliotheekassen.nl/bootcamp. Een ticket kost €19,95 en is inclusief lunch.


Auteur

Redacteur