Proms Westerbork met groepen en koren

WESTERBORK

Een keur aan muziekgroepen en koren uit Westerbork maakt zich op om over enkele dagen een groots muzikaal festijn te verzorgen. Op zaterdagavond 22 oktober wordt na drie jaar weer een editie van de Börker Proms gehouden.

Dit keer doen mee: harmonieorkest Het Orkest Westerbork, mannenkoor De Börckerstroomzangers, vrouwenpopkoor De Diggelse Diva’s (foto), Combo Keys and Strings, de Börker All Stars Jazz Band en de gelegenheidsformatie Rain, Thunder and Lightning, met ondermeer een grote groep slagwerkers. Na afloop verzorgt de band Soul XS de muziek tijdens de afterparty.

Een dergelijk groot cultureel-muzikaal optreden is voor het dorp uniek. Sporthal de Börkerkoel wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot een heuse theaterzaal met nog meer zitplaatsen. In verband met de verwachte drukte wordt aan de bezoekers aangeraden om zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen. Parkeren van auto’s: op het weiland achter de sporthal. De zaal is bijna uitverkocht, maar er zijn nog enkele tientallen kaarten verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen in het dorp (Blokker en DA La Santé). Sporthal Oude Beilerweg. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur.


Auteur

Redacteur