MTB-er Thom Bonder in de bloemetjes gezet

Assen

 MTB-er Thom Bonder werd 15 oktober in de bloemetjes gezet door hoofdsponsor Jarno Klaucke van Klaucke Tweewielerhuis.

De 22 jarige Assenaar werd onlangs al Drents kampioen en deed daar afgelopen weekend nog een schepje bovenop door Nederlands Kampioen te worden tijdens de Bart Brentjens Challenge in het Limburgse Eijsden. Zo werd dit jaar toch nog succesvol afgesloten voor Bonder, die in het begin van dit jaar een aantal keren te kampen had met pech. Morgen is de laatste wedstrijd van dit seizoen, de Geopark Hondsrug Classic in Gasselte, georganiseerd door Jansen Event-Sportmanagement. Deze wedstrijd bestaat uit drie lussen die twee keer worden gereden, waarbij aan het einde 62 km zijn afgelegd. De mountainbiker van MTB Team Klaucke krijgt hier geduchte concurrentie van een aantal wegwielrenners zoals onder andere Bert-Jan Lindeman, Martijn Keizer en Gertjan Bosman.

Auteur

Cindy Houwen