Indecent Proposal in De Nieuwe Kolk

Assen

Hoe ver ga jij voor een miljoen? Laat jij je vrouw een nacht met een ander? Dit intrigerende vraagstuk staat centraal in de toneelvoorstelling Indecent Proposal. De gelijknamige Hollywoord-film uit 1993 was een ware kaskraker die veel stof deed opwaaien.

Producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment vertaalt dit verhaal naar een zinderend toneelstuk over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Hoofdrollen worden vertolkt door Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates. Indecent Proposal wordt gemaakt door het creatieve team dat eerder verantwoordelijk was voor de toneelthriller Fatal Attraction, welke vorig jaar louter lovende reacties ontving. Op 29 oktober om 20.00 uur is Indecent Proposal te zien in Theater de Nieuwe Kolk te Assen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf euro 29,50.

Auteur

Albert-Jan Garama