De Haan Westerhoff, partner in zonwering

Assen

,,Zonwering van De Haan Westerhoff heeft een mooie uitstraling, biedt comfort vanwege de klimaatbeheersing, heeft een prachtige uitstraling en biedt voor elke situatie de perfecte uitkomst. Bij onze zonwering kunt u ook kiezen voor elektrische bediening. Naast het gemak dat elektrische bediening met zich meebrengt zijn er nog meer voordelen. Vanwege de elektrische bediening heeft de zonwering in de meeste gevallen geen koord meer. Dit is vooral voor kleine kinderen extra veilig. Ook als u niet kiest voor elektrische bediening zijn er genoeg andere opties voor kindvriendelijke zonwering."

,,Wilt u een vrijblijvend advies op maat van één van onze adviseurs? Kom dan naar onze showroom. Kijk voor meer informatie of de openingstijden van de showroom op: www.dehaanwesterhoff.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama