Open avond VVAO

ASSEN

De VVAO is een netwerk van vrouwen met een hbo- of academische opleiding dat als doelstelling heeft het behartigen van de belangen van deze vrouwen.

Op landelijk niveau worden studiedagen, workshops, trainingen en themadagen georganiseerd. Op regionaal niveau organiseren afdelingen activiteiten om elkaar te ontmoeten, om kennis te vergaren en te delen en om te netwerken. De afdeling Assen en omstreken telt ongeveer 70 leden met een diversiteit aan achtergrond, opleiding, ervaring en leeftijd.

Binnen de afdeling zijn er een twaalftal kringen rond een specifiek thema, zoals de leeskring, de kunstkring, de wandelkring. Deze organiseren samen met het bestuur regelmatig algemene afdelingsavonden met interessante lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Op dinsdag 1 november wordt er een open avond georganiseerd. Tijdens deze avond zal de Nederlandse historicus en politicoloog Ruud Hoff een presentatie geven over de ingewikkelde problematiek rond Syrië.

Plaats van bijeenkomst: Lindelaan 3, Assen. Aanvang: 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur: inloop en ontvangst met koffie en koek. Aanmelden Aly de Jonge-Janssens, secretaris, vvao.assen@gmail.com.


Auteur

Redacteur