Nieuwe huisstijl Broekhuis Volvo Assen

Assen

Na een verbouwing van vier maanden, heropent Broekhuis Volvo Assen haar deuren in de nieuwe Volvo huisstijl.

,,Hiermee slaan wij een compleet nieuwe weg in naar optimale klantbeleving", aldus directeur Anne van Lohuizen. ,,De showroom is omgevormd naar een Volvo Retail Experience beleving, waar de klant zijn of haar auto zelf kan samenstellen en optimaal kan genieten van alle producten welke Volvo in haar gamma heeft." Via een, als huiskamer ingerichte wachtruimte, kijkt men rechtstreeks de werkplaats in. Via een personal Service Technician heeft de klant rechtsreeks contact met zijn/haar eigen monteur. We gaan terug naar het soort dorpsgarage-gevoel: korte lijnen en direct contact met de monteur. ,,De onderhoudsmarkt verandert snel en daar spelen wij maximaal op in. Als klant wil je graag dat je auto zo snel mogelijk gerepareerd is, en wij doen dat door met twee monteurs de klus te klaren terwijl de klant in een van de werkkantoren zijn/haar werk uitvoert. Benieuwd naar dit nieuwe concept, en naar de nieuwe Volvo S90 en V90? Kom dan kijken op ons open huis op donderdagavond 13 oktober van 19.30 tot 22.00. Zie ook www.broekhuis.nl, of bel 0592-344046, volvoassen@broekhuis.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama