Dag van de Stilte 2016

REGIO

ag van de Stilte op zondag 30 oktober. Dag van de Stilte is een jaarlijks terugkerende themadag. Dit jaar voor de zesde keer, op de laatste zondag van oktober, als de zomertijd overgaat in de wintertijd. We hebben dan één uur extra. Doel van de Dag van de Stilte is om de waarde & werking van stilte & innerlijke rust onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek. Verspreid over Nederland worden vele activiteiten rond het thema stilte georganiseerd, zo ook in Drenthe. Deze zesde editie is van 11.00 tot 12.00 uur. Als de stilte initiatieven zoveel mogelijk rond dit uur plaatsvinden dan is de Stilte nóg beter voelbaar. Kies in dit Stilte uur de vorm én tijd die past.

Mee doen aan een Stilte activiteit mee doen of een organiseren? Kijk dan op: http://www.dagvandestilte.nl/drenthe of geef via deze site een activiteit op.


Auteur

Redacteur