Alom Gedenken: thema‘Verbonden met jou’

ASSEN

‘Verbonden met jou’. Dit is het thema van het Alom Gedenken dat dit jaar weer op de laatste zondag van oktober op begraafplaats De Boskamp zal plaats hebben.

Verbonden met de mensen die ons zijn voorgegaan, soms door heel kleine dingetjes, zoals et keukenschort van je moeder of een stuk gereedschap van je vader, soms door een bijzondere gebeurtenis: opeens is daar de regenboog of dat vogeltje bij het raam, een bijzondere ontmoeting , de foto, het verhaal, een gebaar, de herinnering. Het kan van alles zijn.

Bij het Alom Gedenken worden deze verhalen verteld. Alom Gedenken vraag mensen hun ervaring met anderen te willen delen er ook verbinding ontstaat met elkaar. ,,Die verhalen kunt u zelf voorlezen of laten vertellen. Ook kinderen zijn van harte uitgenodigd een eigen gedicht of verhaal te komen vertellen. Heeft u een verhaal of een gebeurtenis waarbij u zich verbonden voelt met iemand die is overleden en wilt u dat delen, neemt u dan contact met ons op: info@alom-gedenken.nl. Per telefoon: Edith Potjer 0592-340354 of Marga Haveman 0592- 398335. De verhalen zullen worden gelezen bij het Alom Gedenken op 30 oktober door deelnemers of door iemand van Alom Gedenken.”„

Op zondag 30 oktober vanaf 18.30 uur. Begraafplaats De Boskamp Assen. Zie ook www.alom-gedenken.nl.


Auteur

Redacteur