Uitreiking cheque Badeendjesrace Jeudwerk Bovensmilde

Assen

Stichting Jeugdwerk gaat 14 oktober tijdens de Disco on Tour, ditmaal gehouden in Sportique, bekendmaken hoeveel geld er aan Make a Wish Nederland zal worden gedoneerd. Dit naar aanleiding van de Badeendjesrace die vorige maand bij de Meestersbrug werd gehouden.

Iedereen die een eendje kocht, kon stemmen op vier vooraf gekozen goede doelen. Een ruime meerderheid van de stemmen ging naar Make a Wish Nederland. De cheque zal omstreeks 19:45 uur worden overhandigd, dan zal tevens het uiteindelijke bedrag bekend worden gemaakt. De disco on tour begint om 19:00 uur tot 19:45 uur voor kinderen t/m groep 3, met aansluitend de uitreiking van de cheque. Voor kinderen vanaf groep 4 t/m groep 8 is er disco van 19:45 uur tot 20:45 uur. Uiteraard zijn ouders en belangstellenden welkom om een kijkje te nemen! De entree voor de kinderdisco bedraagt € 2, dit is inclusief ranja en lekkers! (uiteraard zijn ouders en belangstellenden gratis!) Jeugdwerk zoekt vrijwilligers Lijkt het jou leuk om mee te helpen in het organiseren van bestaande / nieuwe activiteiten én ben je woonachtig in Bovensmilde of omgeving? Dan is Stichting Jeugdwerk op zoek naar jou. Voor meer info kun je contact opnemen via info@jeugdwerkbovensmilde.nl of via één van de bestuursleden: Jennie Meijers, Jorn Hordijk of Arjen Warners.

Auteur

Albert-Jan Garama