Intersport Vanderveen sponsort jeugd HVA

Assen

Intersport Vanderveen heeft zaterdag in het bijzijn van een aantal jeugdspelers van Hockeyvereniging Assen (HVA) het sponsorcontract voor drie jaar ondertekend.

Zowel HVA als Intersport zien dat de hockeysport de laatste jaren aan populariteit toeneemt. Het aantal leden van HVA is dan ook de laatste jaren sterk gestegen. Het succes van de Nederlandse Hockeyers op de olympische spelen hebben daar zeker aan bijgedragen. Waarbij vooral de dames van het Nederlands team met hun zilveren medaille het erg goed hebben gedaan. Naast het feit dat de clubkleding wordt verkocht bij Intersport hebben ze de collectie hockeyspullen fors uitgebreid. De spullen zijn nu goed zichtbaar in de “hockeywereld” achterin de winkel. In combinatie met deskundig personeel is Intersport Vanderveen in staan om de klanten van een goed advies te voorzien. Een gedeelte van de sponsorovereenkomst bestaat ook uit het beschikbaar stellen van materialen en spelbenodigdheden. Daardoor stelt Intersport de leden van de hockeyclub in staat om ook op hoog niveau te trainen. HVA Assen bestaat al bijna 100 jaar en heeft bijna 600 actieve leden. De vereniging heeft de beschikking over een modern complex met een waterveld en twee zandvelden. Vanuit de kantine is er een mooi zicht op de velden, waardoor ook ouders vaak blijven hangen om de training en wedstrijden van hun kinderen te volgen. Kenmerkend voor de vereniging is dan ook dat er in de volle breedte gesport kan worden door zowel jong als oud. Een toonaangevende club die zowel sportiviteit als gezelligheid uitstraalt. Maar HVA heeft ook de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau de hockeysport te beoefenen. Het inmiddels ingevoerde beleid zorgt ervoor dat de talenten zich in Assen kunnen blijven ontwikkelen. Zowel Intersport Vanderveen en HVA hebben de ambitie om mee te doen op het hoogste niveau. Deze gezamenlijke visie heeft ervoor gezorgd dat het verlengen van de sponsorovereenkomst bijna vanzelfsprekend was. Zowel HVA als Intersport zien dan ook de samenwerking op gebied van de hockeysport in Assen als vanzelfsprekend en weten elkaar sportief goed aan te vullen.

Auteur

Albert-Jan Garama